Arhiv / Dogajalo se je / 9. 10. 2018

20 utrinkov za 20 let: Ustvarjalne delavnice

Letos CZM praznuje svoj 20. rojstni dan!
Ob tej priložnosti, bomo z vami delili utrinke iz našega 20 letnega delovanja. Ob naši obletnici smo zbrali tudi izjave naših obiskovalcev, partnerjev, sodelavcev…
Tokrat z vami delimo 20 utrinkov z naših ustvarjalnih delavnic, ki potekajo vsako sredo v treh skupinah, pod mentorstvom Mateje Absec.
Utrinke si lahko ogledate na spodnjih slikah. 
#CZMpraznuje #delavnicezamlade

Rada hodim sem, ker rada rišem in hodim na delavnice od Mateje! Všeč mi je, ker so vsi sproščeni in ne čutim nobene napetosti. Zelo rada in z veseljem hodim sem. LY!  Arina B. 14 let

V Center z mlade sem kot osnovnošolka hodila na likovne delavnice, ki jih še danes vodi Mateja. Z osnovami likovne teorije sem se naučila vizualizirat in udejanit svoje ideje ter se srečala z različnimi likovnimi tehnikami, kar mi še danes pride prav. A za to mi je bilo takrat bolj ali manj vseeno, na delavnice sem prihajala klepetat, se družit in rast. Vzdušje je kljub raznim časovnim pritiskom vedno bilo zelo toplo, domače in polno mlade, radožive energije, ki jo je Mateja vedno skrbno negovala.
Na fotografskih delavnicah in naših fotopotepih sem se prvič srečala s fotografijo in z vzpodbudo Centra za mlade sem sodelovala tudi na različnih natečajih. V Centru za mlade sem se preko njihovih projektov in mentorice Mateje zelo intenzivno oblikovala v osebo, kakršna sem si želela biti. Spoznala sem tudi krasne ljudi, z nekaterimi sem si še danes blizu. V veselje mi je bilo in rada se še kdaj vrnem k vam.
Kristina 🙂


Prejšnji
Vesele jesenske počitnice - prijave od 10.10.
Naslednji
Skupaj zmoremo več - 12. nacionalna konferenca ob mesecu preprečevanja zasvojenosti