Aktiviraj se / Mednarodno / 1. 8. 2017

Dolgoročno prostovoljstvo v ZDA

Če te zanima dolgoročno prostovoljstvo v Ameriki, natančneje v zvezni državi Massachusetts, te veseli delo z ljudmi s posebnimi potrebami ter delo v skupini in si zelo odprte narave, se hitro prijavi in odpotuj na idilično staro kmetijo, obdano z neokrnjeno naravo, lastnim organskim vrtom in čarobnim gozdom.

Prostovoljci boste v skupini živeli na farmi ter dnevno opravljali različna dela, od individualne skrbi za ljudi z posebnimi potrebami do hišnih opravi, ter mnogo drugih nenavadnih in zanimivih opravkov, polnih izzivov. Poudarek je na tem, da se ljudje s posebnimi potrebami povežejo z naravo ter dobijo potrebno podporo pri vključevanju v vsakdanje aktivnosti. Samo delo ima velik poudarek na odnosih, pogovoru, kolektivnosti in vrednotah.

Za prostovoljce je poskrbljeno bivanje v sami hiši, kot tudi hrana, pri kateri je velik poudarek na tem,  da je lokalna, sveža in organska. Vsak prostovoljec je upravičen tudi do mesečne žepnine.

Ne zamudi te enkratne priložnosti, ter si preberi več o projektu tukaj, o sami organizaciji pa na tem linkuPridruži se naši prostovoljki Maji, ki tja odpotuje septembra. Roka za prijavo ni, vendar kdor prej pride, prej melje! 🙂

Prijavo z motivacijskim pismom pošlji na ta e-mail: placement@zavod-voluntariat.si.

Številne informacije za mlade in aktualne priložnosti pa lahko najdete tudi na spletnih straneh:
– Eurodeska Slovenije,
– evropske Eurodesk strani in

– Evropskega mladinskega portala.

logo-eurodeskerasmus+emp


Prejšnji
Prevare, ko prodajate prek malih oglasov
Naslednji
Vesele poletne počitnice - POLNO