Aktiviraj se / Mednarodno / 26. 6. 2017

Iščemo udeležence za trening mladinskih delavcev

Center za mlade Domžale je prek programa Erasmus+ dobil odobren projekt “Goodbye, intolerance! Hello, respect and acceptance!” Gre za projekt, ki naslavlja naraščajočo nestrpnost v družbi in je sestavljen iz treh aktivnosti. Konec avgusta bo v Domžalah potekal trening za mladinske delavce, ki bodo jeseni izvedli 3 ulične akcije, za zaključek pa bo še mladinska izmenjava. Na njej se bodo srečali mladi udeleženci uličnih akcij in s sovrstniki delili svoje izkušnje.

V projektu poleg Centra za mlade Domžale sodelujejo še organizacije iz Španije, Estonije in Turčije. Več o projektu si lahko preberete v infopacku.

Center za mlade Domžale išče 3 udeležence za trening mladinskih delavcev. Potekal bo med 28. avgustom in 4. septembrom v hostlu Hiša na travniku. Rok za prijavo se izteče 30. junija. Za prijavo izpolnite prijavni obrazec.

Projekt je financiran prek programa Eramus+. Vsebina projekta izraža stališča avtorjev. Evropska unija ne odgovarja za kakršnokoli morebitno uporabo v njej navedenih informacij.


Prejšnji
Otvoritev razstave Ples barv 21. 6. 2017
Naslednji
Delavnica naravne kozmetike