Počitniško-poletne popoldanske delavnice v Centru za mlade Domžale

Težko pričakovane poletne počitnice se začenjajo, mi pa smo že pripravili vrsto aktivnosti za mlade od 13. do 30. leta, ki bodo v tednih od 26. 6. do 14. 7. 2017  v Centru za mlade Domžale dogajale v popoldanskem času.

Poleg delavnic bodo v tednu od 10. 7. do 13. 7., od 16. ure dalje, potekali  turnirji različnih  namiznih iger (Monopoly, namizni tenis, Dixit, pikado, Warewolf, …). Prav tako bodo vsako popoldne od 16.00 do 20.00 potekala druženja v Placu za mlade.
Vse aktivnosti so brezplačne, obvezne pa so predhodne prijave na info@czm-domzale.si ali 040/255-568.

Dixit večer 

Poletno dogajanje bomo v Centru za mlade Domžale otvorili v ponedeljek, 26. junija, ob 18. uri, z Dixit večerom. Namizna igra pisanih kart, v katerih se skrivajo najrazličnejše asociacije in zgodbe, je odlična priložnost za druženje s starimi znanci in spoznavanje novih prijateljev.

Delavnica naravne kozmetike

 Sreda 28. junija, bo namenjena skrbi za lase in kožo. Ti so poleti izpostavljeni slani vodi, soncu in vročini, zaradi česar potrebujejo malce več pozornosti. Zato si bomo tokrat na delavnici naravne kozmetike, pod vodstvom kozmetologinje Anje Vrhovec, namešali hranilno masko za lase in kremo za obraz za po sončenju. Pridruži se nam ob 18. uri.

V poletje s kito


Lepotičenje bomo nadaljevali že v četrtek, 29. junija, ob 18. uri, ko nam bo frizerka Petra Nemec pokazala nove načine prepletanja las. Sploh v poletnih dneh, ko so temperature visoke, so nam lahko dolgi lasje hitro v napoto. V naši prvi frizerski delavnici se bomo naučili, drugačnih načinov spletanja kit in poskrbeli, da bomo v prihajajočih poletnih mesecih absolutno stajliš.

Ustvarjanje nakita iz fimo mase

 

Poskrbeli bomo tudi za modne dodatke. Pridružiš se nam lahko v torek, 4. julija, ob 17. uri, ko bomo pod vodstvom Helene Adamič, iz trgovine Levček (Lacara plus), ustvarjali komplete ogrlic in uhanov iz fimo mase. Izdelaj nakit zase, svojo prijateljico, mamo ali dekle.

 

Brezalkoholni poletni koktajli

V sredo, 5. julija, od 18. ure dalje, bomo skrbeli za hidriranje in ohlajanje s sveže pripravljenimi poletnimi napitki. Ponujamo vam priložnost, da se sami naučite zmešati impresivne osvežilne napoje, s katerimi lahko očarate svojo poletno simpatijo.

Poslikava nakupovalnih vrečk

V četrtek, 6. julija, ob 18. uri, pa se nam pridruži pri barvanju in delanju odtisov na bombažne vrečke, pod vodstvom Ane Kosi. Vsak udeleženec bo po svojih željah olepšal, poslikal in potiskal vrečko. Zagotovo bodo končni izdelki ne le praktični, ampak tudi zanimivi, drugačni in unikatni.


Prejšnji
CZM na Festivalu mladih 2017
Naslednji
Razstava mladih ustvarjalcev Centra za mlade Domžale