Arhiv / Dogajalo se je / 2. 7. 2018

Poletne Vesele počitnice 2018 – 2. teden

Vesele počitnice se nadaljujejo.  Prvi dan 2. tedna smo se spoznavali ter igrali družabne igre. Popoldne smo preživeli aktivno – na igrišču ob Kamniški Bistrici. Nabirali smo kamenčke, saj bomo v prihodnjih dneh ustvarjali. Na koncu smo se še posladkali s sladoledom.

 

 

Tudi v torek je bilo pestro.  Dopoldan smo izdelovali obeske iz skrčljive plastike, popoldan pa smo obiskali bazen.  Super osvežitev v vročih dneh. 

Sreda je kino dan! Gledali smo film Oblačno z mesnimi kroglicami. Dopoldan smo bili aktivni in smo priredili mini olimpijado z različnimi športnimi aktivnostmi. Najbolj smo se zabavali z vodnimi balončki. Seveda smo tudi ustvarjali – naredili smo nalepke za kozarčke, ki jih bomo okrasili v petek.

V četrtek smo imeli prav poseben dan, saj smo obiskali ZOO Ljubljana! Otroci so navdušeno občudovali živali, navduševali pa so se tudi nad igrišči v živalskem vrtu.

V petek smo priredili CZM ima talent, okraševali kozarčke ter si naredili poletne osvežilne napitke. Seveda, kot se za petek spodobi, nismo pozabili tudi na obisk bowlinga. 


Prejšnji
Svetovalnica za mlade
Naslednji
CZM v parku: pilates, grafiti in slackline