Arhiv / Dogajalo se je / 2. 7. 2018

Poletne Vesele počitnice 2018 – 2. teden

Vesele počitnice se nadaljujejo.  Prvi dan 2. tedna smo se spoznavali ter igrali družabne igre. Popoldne smo preživeli aktivno – na igrišču ob Kamniški Bistrici. Nabirali smo kamenčke, saj bomo v prihodnjih dneh ustvarjali. Na koncu smo se še posladkali s sladoledom.

 

 

Tudi v torek je bilo pestro.  Dopoldan smo izdelovali obeske iz skrčljive plastike, popoldan pa smo obiskali bazen.  Super osvežitev v vročih dneh. 

Sreda je kino dan! Gledali smo film Oblačno z mesnimi kroglicami. Dopoldan smo bili aktivni in smo priredili mini olimpijado z različnimi športnimi aktivnostmi. Najbolj smo se zabavali z vodnimi balončki. Seveda smo tudi ustvarjali – naredili smo nalepke za kozarčke, ki jih bomo okrasili v petek.

V četrtek smo imeli prav poseben dan, saj smo obiskali ZOO Ljubljana! Otroci so navdušeno občudovali živali, navduševali pa so se tudi nad igrišči v živalskem vrtu.

V petek smo priredili CZM ima talent, okraševali kozarčke ter si naredili poletne osvežilne napitke. Seveda, kot se za petek spodobi, nismo pozabili tudi na obisk bowlinga. 


Prejšnji
Brezplačne sobotne konverzacije v nemškem jeziku
Naslednji
CZM v parku: pilates, grafiti in slackline