Turnir ulične košarke

V soboto 4. julija, smo člani ekipe Centra za mlade, uspešno organizirali svoj prvi turnir v ulični košarki. Ob 17. uri smo se zbrali v Športnem parku Domžale in pričeli naše rekreativno popoldne. Z nami je bilo sedem ekip, ki so se med seboj najprej pomerile v dveh skupinah predtekmovanja, nato pa se je v finalu odvil napet boj za prva tri mesta.

 

Na koncu je zasluženo slavila ekipa Birdman (Aljaž Belingar, Anže Štern, Jaka Stemberger). Drugo in tretje mesto sta si razdelili ekipi Bačiteam (Žiga Dostal, Blaž Lavrič, Boštjan Hari in Darijo Stevanović) in Panda team (Anže Železnik, Anže Kunavar, Daniel Jelovič in Matic Zajec). Vsi udeleženci so prejeli lepe nagrade, ki smo jih prejeli od naših lokalnih sponzorjev. Glavne nagrade je prispeval KinVital, Center vadb in rehabilitacij iz Domžal, in sicer:

  1. mesto: 3-tedenske priprave ekipe v vrednosti 375€
  2. mesto: 3-tedenske karte za drugouvrščeno ekipo v vrednosti 275€
  3. mesto: 1-tedenska karta za ekipo v vrednosti 100 €

kinvital

Ostale nagrade so prispevali ERDANI SPORT d.o.o., Kavarna Flerin, Ložar Branko s.p., RESTAVRACIJA PARK, PICERIJA PIPCA, JPK PRODNIK in SLAŠČIČARNA LENČEK.

Gledanje napetih tekem je popestrila glasbena spremljava, zraven pa smo se lahko osvežili s sadjem in vodo naših sponzorjev. Imeli smo se super in prav gotovo se bomo v prihodnosti lotili podobnih projektov.


Prejšnji
Reciklažnica - ustvarjalna delavnica
Naslednji
Ping pong turnir