Vesele poletne počitnice – 21. do 25. avgust 2017

Predzadnji teden poletnih počitnic je tu in vsi se strinjamo, da so minile prehitro. V Centru za mlade Domžale bomo ta teden uživali še v zadnjih dneh počitnic, utrinke pa si lahko vsak dan ogledate v spodnji galeriji.

Ponedeljek je minil v Slamnikarskem parku ob igrah spoznavanja novih prijateljev, igrali smo nogomet in druge igre na prostem. Po malici smo se družili ob sestavljanju sestavljank, pletenju zapestnic in verižic, barvanju, twisterju in drugih zabavnih igrah.

Sončen torek smo večinoma preživeli na prostem. Najprej smo se zamotili z igranjem družabnih iger, sestavljanjem sestavljank in pletenjem zapestnic. Potem pa smo se odpravili na sprehod in si ob Kamniški Bistrici privoščili malico. S polnimi želodčki smo se odpravili ob reko, nabrali kamne in iz njih ustvarili prave male umetnije. Za zaključek smo se še raztegnili na fitnesu na prostem.

Sonce, vročina, zadnji poletni izdihljaji. Dan, ki bi ga bilo škoda neizkoristiti za poletne športne aktivnosti. Z Veselimi počitnicami smo se zato odpravili na domžalski bazen, seveda pa ni zmanjkalo časa niti za igranje. Hit tega tedna so sestavljanke, kratkočasili pa smo se tudi z maskiranjem, pletenjem zapestnic in ping pongom.

Četrtek je bil zabaven in poučen. Podali smo se na izlet v Ljubljano, kjer smo si ogledali Muzej Iluzij. In čeprav nas je večina muzej obiskala že pred tem, je bil skupinski obisk nekaj povsem novega in še bolj zabavnega. Tudi tokrat pa smo našli tudi čas za igro in seveda najljubšo poletno sladico – sladoled.

Iztekel se je zadnji počitniški teden in mi smo ga zaključili s turnirjem namiznega tenisa , ogledom risanega filma, igranjem družabnih iger, dokončali smo sestavljanke in skočili v bazen‍️Center za mlade Domžale želi vsem šolarjem lepe zadnje dni počitnic in uspešen začetek novega šolskega leta! Se vidimo 


Prejšnji
Vesele poletne počitnice - POLNO
Naslednji
Mladinska izmenjava v Oldenburgu - iščemo še dva udeleženca