Vesele poletne počitnice 2018 – avgust

Začenjamo z zadnjim tednom Veselih počitnic to poletje. Danes smo se spoznavali, igrali ter bili športno aktivni. Glede na to, da je lep sončen dan, smo obiskali igrišče ob Češminovem parku. Na koncu smo se še posladkali s sladoledom. ☀️

Danes smo bili v Arboretum Volčji Potok.  Videli smo metulje, dinozavre, različne rastline ter uživali na igralih. ☀️ Čudovit dan! 

Danes smo se nasmejali ob ogledu filma Hotel Transilvanija 3, v Kulturni dom Franca Bernika Domžale, popoldne pa smo se hladili v bazenu.  Dan poln vtisov.

Imeli smo zelo aktiven dan, ki smo ga preživeli na prostem. ☀️ Že zjutraj smo se odpravili v Češminov park, kjer smo se igrali Misijo nemogoče – otroci so iskali skrite izzive, ki so jih nato morali opraviti. Popoldne pa smo ponovno obiskali domžalski bazen.

Zadnji dan Veselih počitnic. Kljub slabemu vremenu smo se imeli lepo in bili zelo zaposleni. Dopoldan smo poslikali majice in bili tudi zunaj, dokler nas ni ujel dež. Popoldne je bilo mednarodno obarvano, saj smo spoznavali Estonijo. Naša prostovoljka Liisi Trumm nas je naučila narediti odlično estonsko sladico, ki se imenuje Pisani pes.


Prejšnji
Foto ekskurzija
Naslednji
Pilates