Vesele poletne počitnice – prvi teden

Juhuhu, spet so počitnice tu, s tem pa tudi Vesele poletne počitnice v Centru za mlade Domžale. Kot se za prvi dan spodobi, smo se danes na zabaven način spoznavali, pletli smo zapestnice, se pomerili v kartanju, mini nogometu in drugih družabnih igrah, poveselili pa smo se tudi na igrišču. Tam smo skakali gumitvist, balinali in igrali nogomet.

Drugi dan smo se odpravili v Češminov park. Tam smo na travniku ustvarjali lovilce sanj, a so nas, preden smo uspeli končati, pregnale dežne kaplje. Zato smo se predčasno odpravili v Center za mlade Domžale, kjer smo končali svoje izdelke. Preostali čas pa smo se kratkočasi z igranjem družabnih iger – predvsem namiznega nogometa in twisterja. Seveda pa ni šlo niti brez pletenja zapestnic 🙂

Tretji dan Veselih poletnih počitnic smo se odpravili na izlet na Mengeško kočo. Uživali smo na sprehodu in ob telovadbi, ko so nas greli sončni žarki. A se je se vreme že kmalu pokvarilo in takrat smo se skrili pod streho ter ob lizanju sladoleda počakali, da se je ploha umaknila in smo se lahko vrnili v center. Tam smo ob risanju tatujev in igranju družabnih iger počakali na starše.

Četrti dan Veselih poletnih počitnic smo se zaradi deževja kratkočasili ob gledanju filma Zapoj. Po malici smo se za kratek čas igrali pantomimo, nato pa smo dobili obisk – dekleta iz Košarkarskega kluba Ledita. Razkazali smo jih prostore, se spoznali, nato pa pomerili v igri med dvema ognjema in nogometu. Čas je minil, kot bi trenil.

Prvi teden počitnic smo zaključili s friziranjem, pomagala nam je frizerka Petra Nemec, nogometom, tattooji, družabnimi igrami in bowlingom. Za konec pa se nam je med mešanjem okusnih poletnih napitkov zgodila prava ‘eksplozija’ okusov.


Prejšnji
Delavnica naravne kozmetike
Naslednji
V poletje s kito