Arhiv / Dogajalo se je / 22. 9. 2017

Veter v laseh – rezultati

Po več deževnih dnevih smo s prireditvijo Veter v laseh pregnali oblake in privabili sonce. Center za mlade Domžale je pod okriljem Športne unije Slovenije v četrtek, 21. septembra, pripravil športno-družabno prireditev Veter v laseh. Ta je bila dopoldan namenjena domžalskim osnovnim šolam, popoldan pa družinam in skupinam mladih.

 Dopoldanskega dela se je udeležilo 600 učencev iz šestih domžalskih osnovnih šol. Preizkusili so se lahko na več kot 20 poligonih. Poleg športnih aktivnosti so lahko svoje znanje in veščine nadgradili še na drugih delavnicah, ki spodbujajo zdrav način življenja. Pri tem so jih spodbujali podžupanja Občine Domžale mag. Renata Kosec ter športni ambasadorji kick boksar Marjan Bolhar, plavalec Robert Žbogar in judoist Andraž Jereb.

Kdo se je najbolje odrezal, si lahko ogledate v galeriji rezultatov.  

Podobni poligoni kot dopoldan so obiskovalce čakali tudi popoldan. Takrat je bila prireditev namenjena družinam in skupinam mladih. Tisti, ki so se pomerili v vsaj devetih disciplinah pa so se potegovali tudi za privlačne nagrade, ki so jih prispevali sponzorji.

 


Prejšnji
Iščemo prostovoljce!
Naslednji
Trening mladinskih delavcev COMEDY POWER, Estonija - iščemo 4 udeležence