Mladi, sodelujte na natečaju Zgani se!

Imate kreativno žilico, ste inovativni in kritični? Potem ne odlašajte in sodelujte na natečaju ZGANI SE, ki ga v okviru projekta »Pobuda.si: Mladi za boljšo družbo« pripravlja Mladinski svet Slovenije. 

Namen natečaja je opozoriti na pomembnost sodelovanja mladih pri sprejemanju odločitev in ustvarjanju boljše družbe, tako na lokalnem, državnem, pa tudi evropskem oziroma mednarodnem nivoju. Predvsem pa želijo pokazati, da lahko mladi s skupnimi močmi spreminjamo družbo. Prispevajte svoje prispevke in se nam pridružite pri osveščanju družbe o pomenu vključevanja mladih v odločanje!

zgani se

K sodelovanju v natečaju še posebej vabimo vse mlade ter (za skupinsko nagrado) učence zadnje triade osnovnih šol ter vse razrede srednjih šol.

Prispevki so lahko v obliki:
1. fotografije, risbe, slike, stripa ali drugega likovnega oz. grafičnega izdelka;
2. kratkega video posnetka;
3. kratkega besedila v kakršnikoli obliki – lahko je samo kratka misel, moto, kratek sestavek, dialog, verzi ipd.

Vsi izdelki so lahko oddani ali v digitalni ali v fizični (papirnati) obliki. Omejitev za video posnetke je največ 2 minuti, za besedila pa največ 1000 znakov skupaj s presledki. Z izdelkom, predvsem likovnim oz. grafičnim, priloži obrazložitev – kako je izdelek povezan z vključevanjem mladih v odločanje mladih in posredno s projektom Pobuda.si. Kakovost video posnetka ni bistvenega pomena, posnetek je lahko narejen tudi s kamero na mobilnem telefonu.

Več informacij:
– o razpisu in prijavnico najdete tukaj;
– o samem projektu si lahko preberete na portalu: www.pobuda.si;
– če ne najdete odgovorov na vaša vprašanja, pa lahko pišete na pobuda@mss.si.

 


Prejšnji
Zmagovalci mladinskega fotonatečaja Pogled so...
Naslednji
Se mladi razvijamo v Peter Pan generacijo?


X
X