Arhiv / 30. 4. 2007

Kulinarična delavnica – Dekoriranje in priprava hladnih predjedi 2007

15. marec 2007

Željni kulinaričnih spretnosti in estetike so se 15. marca zbrali na medgeneracijski kreativni delavnici z naslovom “Dekoriranje in priprava hladnih predjedi”. Delavnico je vodil izkušeni in zabavni kuhar Sašo Zajc. Udeleženci so spoznali nove trende pri pripravi obloženih kruhkov, solat, kanapejev in drugih prigrizkov. Sašo je z uporabo in kombinacijo zanimivih sestavin, kot so na soncu sušeni paradižniki, olje s tartufi, limete, vodna kreša, kalčki, redkvice, grozdje, melona, različni siri, olive in korenje, prav vsako jed spremenil v gurmanski užitek.

kulinaricna1.jpg kulinaricna2.jpg
Sašo pri izvajanju delavnice

kulinaricna3.jpg

Svoje spretnosti je preizkusila tudi udeleženka

kulinaricna4.jpg kulinaricna5.jpg
Končni rezultati (ki niso ostali prav dolgo)

[googlevideo]http://video.google.com/videoplay?docid=-1049115301382854978[/googlevideo]




Prejšnji
Dražgoški kruhki 2007
Naslednji
Slike iz zemlje 2007






X
X