Skip to main content

Počitnice so se tudi pri nas začele v polnem teku. Do petka bomo s prvo skupino otrok doživeli veliko zanimivih stvari, katerih fotografije bomo objaviljali tudi tukaj. Vabljeni k ogledu vseh zanimivih stvari, ki jih bomo počeli.

Ponedeljek

Ponedeljkov dan je bil namenjen spoznavanju, igranju različnih družabnih iger in iger na travniku, tekmovanju s papirnatimi letali, kratkemu sprehodu do sladoleda, pred samim začetkom pa smo se sprostili s pomočjo jutranje telovadbe. Bil je zelo prijeten dan!

Torek

V sklopu počitnic smo odpotovali tudi v Arboretum Volčji Potok. Z avtobusom smo se odpeljali iz Domžal, se sprehodili do arboretuma, si ogledali polno znamenitosti, v naravi pojedli malico in se poigrali na igralih. Bil je vroč, a zelo prijeten dan.

Sreda

Tretji dan veselih poletnih počitnic v CZM-ju je bil poln zanimivih delavnic! Zjutraj smo se zabavali z gibalnimi igrami, nato pa smo se posvetili ustvarjanju okvirčkov za poletne spomine ter se preizkusili v zabavnih in poučnih eksperimentih!

Četrtek

Četrti dan prvega termina veselih poletnih počitnic v Centru za mlade Domžale je ponovno potekal v duhu otroškega smeha in zabave. V dopoldanskem času, ko so bile temperature še znosne, smo v Slamnikarskem parku izvedli igre brez meja, po malici pa smo si v našem ”placu” ustvarili čisto pravi kino. Bilo je odlično!

X
X