Skip to main content

Počitnice so se tudi pri nas začele v polnem teku. Do petka bomo s skupino otrok drugega tedna počitnic doživeli veliko zanimivih stvari, katerih fotografije bomo objaviljali tudi tukaj. Vabljeni k ogledu vseh zanimivih stvari, ki jih bomo počeli.

Ponedeljek

Prvi dan drugega tedna veselih počitnic je bil zelo prijeten. Zjutraj smo se malo razgibali, si ogledali pravila, ki se jih bomo držali skozi cel teden, se pozabavali s spoznavnimi igrami in cirkuškimi rekviziti. Po malici pa je sledil sprehod in za ohladitev še okusen sladoled. Komaj čakamo prihajajoče dni in vse, kar nas še čaka.

Torek

Drugi dan počitnic je za nami. Danes je bil bolj umirjen in ustvarjalen dan. Zjutraj smo se razgibali z igro minolovca, nato pa smo imeli ustvarjalne delavnice, v sklopu katerih smo izdelali čudovite nahrbtnike. Dan smo zaključili z raziskovanjem vseh naših talentov. Bil je še en prijeten dan!

Sreda

Danes smo se odpravili na izlet v Ljubljano. Zjutraj smo se odpeljali z avtobusom, se sprehodili do gradu, na katerega smo se vzpeli z vzpenjačo, pomalicali v idilični okolici, raziskovali izzive maskote gradu podgane Friderika s katerimi smo si prislužili res lepo nagrado, na koncu pa smo se domov odpeljali še z najnovejšim vlakom. Dan je bil pester in čudovit.

Četrtek

V sklopu četrtega dneva drugega tedna veselih počitnic smo zjutraj izkoristili malo bolj prijetne temperature za igre brez meja. Po malici pa smo si pripravili kino dvorano, vstopnice, kokice in si ogledali
zabaven film. Doživeli smo še en prijeten dan.

Petek

Zadnji dan veselih počitnic je bil ponovno poln nepozabnih dogodivščin. Dopoldan smo se prelevili v prave kuharske mojstre in si pripravili sadni biskvit. Obiskali so nas tudi psi gorski reševalci, ki so nam pokazali nekaj zanimivih trikov. Po malici smo se odpravili v bližnji park, na koncu pa smo se posladkali z biskvitom in si ogledali slike, ki so nastajel skozi cel teden. Za nami je še en super teden počitnic!

X
X