Skip to main content

Zadnjih nekaj dni pred začetkom novega šolskega leta se je v Centru za mlade dogajalo. Obiskalo nas je lepo število otrok s katerimi smo doživeli ogromno lepih dogodivščin v sklopu Veselih poletnih počitnic.

Prvi dan programa je bil v dopoldanskem času obarvan s spoznavnimi igrami preko katerih so se otroci med seboj dobro spoznali in povezali. Kljub slabemu vremenu pa smo se zabavali tudi popoldan z raznimi družabnimi igrami in druženjem.

Drugi dan je bilo na vrsti ustvarjanje. Vsak je izdelal svoj okrasek za na okno z raznoraznimi morskimi motivi. Popoldan smo pozdravili sončno vreme in se odpravili do bližnjega igrišča. Za sladek zaključek pa smo se odpravili še na sladoled.

Eden najbolj zanimivih dni Veselih poletnih počitnic pa je zagotovo dan, ko se odpravimo na izlet. Tokrat smo obiskali Mengeško kočo, katere pot do vrha je bila zelo zabavna, saj smo se poigrali s telovadnimi orodji, ki so nas čakali na poti. Pridni pohodniki smo si na koncu zaslužili tudi sladoled.

Četrtek je bil kino dan. V Placu za mlade smo si pripravili čisto pravo kino dvorano v kateri ni manjkalo niti kokic. Po malici pa smo se dobro obuli, se odpravili na bližnji travnik in se pozabavali z ”igrami brez meja”. Skupaj smo premagali marsikatero oviro in se na koncu veselili lepe nagrade.

Zadnji dan 4. tedna je bil dopoldan ponovno malo bolj ustvarjalen – izdelali smo si vsak svoj obesek za ključe. Poskrbeli smo tudi za sladkosnedce, saj smo si pripravili kremšnite v kozarcu. Prav prijeten zaključek pa smo naredili v Fit-Fit centru, kjer smo odigrali igro bowlinga.

Malo krajši zadnji termin počitnic se je začel s spoznavnimi igrami v katerih so otroci zelo uživali. Določili smo tudi pravila, ki smo se jih naslednje dva dni pridno držali. Popoldan smo se odpravili na igrišče, kjer je najbolj navduševala plezalna mreža.

Zadnji dan pred začetkom šole smo zavihali rokave in pripravili slastne čokoladne ježke ter broške, ki jih bodo otroci lahko pripeli na svoje šolske torbe. Popoldan smo iskali varno pot v mreži minolovca in druženje zaključili še z napeto igro Activity-ja.

X
X