Skip to main content

Z medkulturnim večerom in dobrodelnim bolšjakom, ki so ju mednarodne prostovoljke pripravile v četrtek, 27. oktobra, se počasi zaključuje projekt Use to reuse. Za nami je mesec poln dela, spoznavanja različnih kultur in učenja.

Prostovoljke so v zadnjih tednih veliko ustvarjale. Iz starih, neuporabnih predmetov so izdelale nove. Nastale so denarnice, uhani, obleke, svečke, pogrinjki, povoščene krpice… Izdelke ste si lahko ogledali na dobrodelnem bolšjaku, tiste, ki so ostali, pa jih bomo znova ponudili na novoletnem bolšjaku, ki bo potekal med 28. novembrom in 2. decembrom.

Ob zaključku so prostovoljke pripravile tudi medkulturni večer. Prek zabavnih iger in hrane so predstavile svoje države in kulture. Prejele so tudi potrdila Youthpass, ki dokazujejo, da so se udeležile programa in česa vse so se v tem času naučile.

Projekt Use to Reuse je financiran s strani Evropske unije, program Evropska solidarnostna enota. Če tudi tebe mika, da se udeležiš katere od mednarodnih priložnosti, se nam javi na info@czm-domzale.si.