Aktiviraj se / Arhiv / Ta resno / 13. 8. 2018

Mladinski posvet o alkoholni politiki

Zveza APYN (Alcohol Policy Youth Network) organizira mladinski posvet o alkoholni politiki, kjer bodo mladim omogočili, da izrazijo svoje mnenje in ga predajo odločevalcem.

Cilj posvetov je oblikovati slovenski mladinski manifest o alkoholu, ki ga bo na podlagi mnenj udeležencev oblikovala komisija, sestavljena iz 10 mladih udeležencev posvetov. Manifest bodo predstavili slovenskim odločevalcem, oblikovalcem alkoholne politike in strokovnjakom ter na zaključnem bilateralnem srečanju projekta v Litvi, katerega naj bi se udeležili tudi predstavniki Evropske komisije.

Posvet o potekal na petih lokacijah, nam najbližji pa bo v Ljubljani. Udeležba na posvetu, ki vključuje kavne odmore in večerno pogostitev, je BREZPLAČNA. Prijava na dogodek je zaradi organizacije prostora in hrane OBVEZNA.

Povezave do posameznih dogodkov najdete spodaj, znotraj dogodka pa najdete tudi povezave do prijavnice. Za udeležbo na dogodku lahko sodelujoči pridobijo tudi potrdilo v obliki cetrifikata Youthpass, kar označite v sami prijavnici na dogodek.

Mladinski posvet o alkoholni politiki v Izoli

Mladinski posvet o alkoholni politiki v Novi Gorici

Mladinski posvet o alkoholni politiki v Mariboru

Mladinski posvet o alkoholni politiki v Novem mestu 

Mladinski posvet o alkoholni politiki v Ljubljani 


Prejšnji
Učna pomoč v šolskem letu 2018/19
Naslednji
20 utrinkov za 20 let: Delavnice za mlade in medgeneracijske delavnice


X