Arhiv / Dogajalo se je / 12. 3. 2020

Obisk MC Prlekija

V ponedeljek, 9. marca ter v torek, 10. marca sta predstavnici MC Prlekije (Mladinski center Prlekije-Pokrajinski center NVO) obiskali Center za mlade Domžale v sklopu pilotnega projekta Obisk organizacij, ki ga izvaja Movit. V sklopu projekta organizacije, ki imajo v programu Evropska solidarnostna enota manj izkušenj ali šele vstopajo v program, obiščejo izkušen(ejš)e organizacije.

Udeleženki obiska sta dobili podroben vpogled v vse vidike izvajanja projektov in podporo prostovoljcem, udeležili sta se aktivnosti, ki jih izvaja naša prostovoljka (hospitirali sta pri aktivnosti z otroki in refleksiji po njej) in programa našega centra. S sodelovanjem smo kot gostiteljska organizacija pridobili preko predajanja izkušenj dodaten vpogled na svoje projekte in možnost dodatne evalvacije.

Pilotni projekt je del aktivnosti, ki jih Zavod Movit izvaja z namenom večje kakovosti vlog in projektov v programu. Konec februarja je že bil izveden obisk OŠ Prestranek, in sicer v MC Zagorje ob Savi ter OŠ Toneta Okrogarja. Obiskoma bo sledila evalvacija pilotnega projekta in nov krog obiskov v 2020.


Prejšnji
Španski večer z Barbaro
Naslednji
Delavnice kreativnega pisanja: Katere zgodbe si ti junak?


X
X