Otvoritev razstave Popotnik za eno leto

V torek, 12. novembra 2019, je v Centru za mlade Domžale potekalo odprtje fotografske razstave Popotnik za eno leto: izkušnja prostovoljstva, avtorja Ricarda Navarra Cabrera – ki se je Centru za mlade Domžale pridružil kot prostovoljec v okviru programa Erasmus+.

Študij je obiskoval na Šoli za umetnost in oblikovanje Gran Canaria, kjer je diplomiral kot ilustrator in grafični oblikovalec. Od tedaj je več kot le njegov hobi postalo tudi fotografiranje, ki ga sam dojema bolj kot terapijo za anti-stres in razmislek.

Njegova dela so namenjena predvsem objavam na Instagramu, kjer ga je javnost zelo dobro sprejela. Izkušnje ima tudi pri fotografiranju večjih dogodkov, pri modni fotografiji in sodelovanju z različnimi oblikovalci.

Zahvaljujoč priložnosti Evropske prostovoljske službe – sedaj Evropska solidarnostna enota, ki deluje v okviru programa Erasmus+ in Centra za mlade Domžale smo skozi razstavo lahko spoznali avtorjev pogled na okolico, ki ga je obkrožala v zadnjem letu. Znotraj razstave smo bili priča različnim teksturam, barvam in elementom, s katerimi je fotograf želel vzbuditi različne občutke pri gledalcu.


Prejšnji
Žiriranje fotografskega natečaja Pogled 2019
Naslednji
Rezultati fotografskega natečaja Pogled 2019


X
X