Počitniški program CZM

Lov na CZM-jčka

od ponedeljka do sobote, od 10.00 do 20.00, v živo, lokacije po Domžalah

Vsak dan bomo skrili 5 značk na različne kotičke po občini Domžale, točne lokacije bomo razkrili zjutraj, ob 10. uri, na Facebook profilu, Instagramu in spletni strani Centra za mlade Domžale. Značko prinesi v CZM in dobiš nagrado! Na lov se lahko podate sami, z družino ali prijatelji. Želimo vam uspešen lov!

Počitniški kvizi

od ponedeljka do petka, od 12.00 do 21.00, spletna stran Centra za mlade Domžale

Vsak dan ob 12. uri bomo objavili počitniški kviz, ki bo odprt do 21. ure istega dne. Po končanem kvizu bomo objavili rezultate. Ste pripravljeni na počitniški izziv?

Video recept: Slastni brownieji

ponedeljek od 9.00, spletna stran Centra za mlade Domžale

Bi rad/a izdelal/a kaj sladkega? Mi ti predlagamo slastne brawnieje. Video recept bomo delili na Facebook profilu, Instagramu in spletni strani Centra za mlade Domžale.

Čveketalnica

torek, od 17.00 do 18.30, v živo na Zoomu / obvezna prijava

Pogrešaš dober klepet? Na počitniški torek bomo prek ZOOM-a čvekali in klepetali o čustvih in občutkih. Obvezne so predhodne prijave na info@czm-domzale.si

Pilates

torek od 18.00 do 19.00, v živo na Zoomu / obvezna prijava
petek, od 16.30 do 17.30, v živo na Zoomu / obvezna prijava

Vadba pilatesa prek ZOOM-a z inštruktorico Saro Jeromel. Obvezne so predhodne prijave na info@czm-domzale.si. Vadba je namenjena mladim med 15. in 30. letom in je brezplačna.

Predavanje za starše: Sam doma

torek, od 18.00 do 19.30, v živo na Zoomu / obvezna prijava

Interaktivno predavanje in priporočila za starše glede varne in uravnotežene uporabe računalnikov, pametnih telefonov, tablic. Predavanje bo potekalo prek aplikacije ZOOM in je brezplačno. Obvezne so predhodne prijave na info@czm-domzale.si.

Joga

sreda, od 19.00 do 20.00, v živo na Zoomu / obvezna prijava

Vadba joge prek ZOOM-a z učiteljico hatha joge Špelo Kren. Obvezne so predhodne prijave na info@czm-domzale.si. Vadba je namenjena mladim med 15. in 30. letom in je brezplačna.

Video recept: Hrustljavi kruhki

četrtek, od 9.00, spletna stran Centra za mlade Domžale

Peka kruha je lahko tudi preprosta. Na Facebook profilu, Instagramu in spletni strani Centra za mlade Domžale bomo objavili video recept za pripravo majhnih kruhkov v obliki živali.

Sladkajmo se skupaj

petek, od 11.00 do 12.30, v živo na Zoomu / obvezna prijava

Ob skupnem druženju prek ZOOM-a bomo pripravili sladke kokosove in čokoladne kroglice. Obvezne so predhodne prijave na info@czm-domzale.si. Ob prijavi boste prejeli seznam sestavin, ki jih potrebujete.


Prejšnji
Delavnica excela
Naslednji
Video recept: Čoko rjavčki


X
X