Aktiviraj se / Mednarodno / 14. 11. 2014

Postani EVS prostovoljec!

Iščeš nove priložnosti in izzive? Bi si rad nabral novih delovnih izkušenj v tujini, a ne veš kje jih poiskati? Ta težava je rešena! Evropski mladinski portal je pripravil bazo EVS organizacij in projektov, po kateri lahko pobrskaš in najdeš prostovoljno službo, ki ti je pisana na kožo. Do baze lahko dostopate tukaj.

european voluntary service
Se sprašujete kaj sploh EVS je? EVS je Evropska prostovoljna služba, ki mladim do 30. leta omogoča, da se za nekaj tednov ali mesecev odpravijo na prostovoljno delo v tujino. Pri tem imajo zagotovljeno kritje potnih stroškov, stroškov bivanja, prehrane, prevoza na delo in jezikovnega tečaja, dobijo pa tudi manjšo žepnino. Prostovoljno delo poteka na različnih področjih: delo z otroki in mladino, socialno delo, kultura, šport, mediji, ekologija, kmetijstvo itd. Tako lahko vsi, ne glede na izobrazbo, najdejo delo, ki bi jih utegnilo zanimati. Več informacij…

PROSTOVOLJSTVO

Center za mlade Domžale ima akreditacijo za EVS organizacijo pošiljateljico. To pomeni, da vam lahko pomagamo pri iskanju priložnosti v tujini in vam omogočimo, da se, če vas izbere EVS organizacija gostiteljica, tudi odpravite na delo v tujino. Če bi se radi odpravili v tujino, nam pišite na klavdija@czm-domzale.si.


Prejšnji
dr. Zdenka Čebašek-Travnik: Opijajo se že 9-letniki
Naslednji
Zmagovalci mladinskega fotonatečaja Pogled so...


X
X