Arhiv / 20. 1. 2020

Prazen koš, polna denarnica

Po praznikih, ki jih običajno spremljajo tudi praznični nakupi, je čas, da pomislimo, kako zelo preudarni smo bili – kakšno sled smo z našimi nakupi pustili na okolju in kaj bi morda lahko naredili drugače, bolj okolju in denarnici prijazno. Januar je odličen mesec za nove začetke, zaobljube in cilje, ki jih želimo doseči. Naj bosta dva izmed njih tudi prazen koš in polna denarnica!

Na predavanju “Prazen koš, polna denarnica’ se boste na simpatičen in ilustrativen način naučili, da je življenje brez odpadkov zmagovita pot za vsakega posameznika. Zakaj? Na dolgi rok boste prihranili denar, doma imeli manj navlake, kar posledično pomeni manj porabljenega časa za pospravljanje in čiščenje in ne nazadnje – manj odpadkov, s čimer boste prispevali k ohranjanju čistega in zdravega okolja.

Predavanje, ki ga bo vodila Katja Sreš iz društva Ekologi brez meja, bo potekalo v ponedeljek, 20. januarja 2020 ob 18. uri.

Predhodna prijava je obvezna in jo lahko oddate preko telefona 040/255-568 ali e-maila info@czm-domzale.si. Prijave sprejemamo do zapolnitve mest.


Prejšnji
Prednovoletno druženje Veselih počitnic
Naslednji
Odprtje oblikovalske razstave LES IN DIZAJN


X
X