Aktiviraj se / Arhiv / Dobrodelno / 11. 4. 2018

Spomladanski dobrodelni bolšjak

Vabljeni na spomladanski dobrodelni bolšjak, ki bo potekal v Placu za mlade v Centru za mlade Domžale 11. in 12. aprila od 8.00 do 20.00.
Ste se že lotili spomladanske čistilne akcije in naleteli na kup praholovcev – stvari, na katerih se vam nabira prah in jih ne potrebujete več, a so še primerne za darila?
Zbiramo praholovce za boljšak. Za več informacij nas lahko pokličete na 040 255 568 ali pišete na info@czm-domzale.si.
Vsi prispevki bodo namenjeni Maticu, ki je v prometni nesreči izgubil nogo, za nakup športne noge s katero bo lahko nadaljeval s svojo športno aktivnostjo.

Januarja 2017 se je Matic skupaj s prijatelji odpravil v Ljubljano, ko so v bližini krožišča Tomačevo naleteli na vozilo, ki je bilo udeleženo v prometni nesreči. Želeli so pomagati udeležencem in odstraniti karambolirano vozilo s cestišča. Matic je skupaj z bratom želel zavarovati ustavljeni avtomobil s trikotnikom, ravno takrat pa je v njiju z veliko hitrostjo trčilo drugo vozilo in Matičevo nogo poškodovalo do te mere, da se je ni dalo več rešiti. Lansko leto je NK Radomlje, katerega nadobudni član je Matic tudi bil, že zbiralo sredstva zanj. Vendar je v tem času Matic tako zelo okreval, da danes potrebuje športno nogo, da bi nadaljeval s športno aktivnostjo. Svojo športno kariero nadaljuje v sedeči odbojki in je že reprezentant Slovenije. Odločili smo se, da bomo na dogodku zbirali sredstva za Matica, v okviru akcije mladi za mlade. Na dogodku bo postavljena skrinjica za prispevke, prav tako pa vabimo različna podjetja in posameznike, da prispevajo donacije.


Prejšnji
Kuhna na plac
Naslednji
EVS projekt Nazaj k naravi v polnem zaletu


X
X