Arhiv / Dogajalo se je / 1. 9. 2020

Utrinki s foto ekskurzije v Kranjski gori

Med 28. in 30. avgustom so udeleženci foto delavnic odšli na zaključno foto ekskurzijo. Tudi slabo vreme jih ni ustavilo! V nadaljevanju si lahko preberete kratek opis fotografskega vikenda in si ogledate nekaj utrinkov iz Kranjske Gore.

“V Kranjski Gori smo se zbrali v petek ob petih, pojedli pozno kosilo in se odpravili na prelaz Vršič. Tam smo fotografirali pokrajino na nekaj izbranih lokacijah. Nekateri so delali timelapse, drugi bolj posamezne posnetke. Ogledali smo si tudi Rusko kapelico. Potem smo odšli do jezera Jasna, ki je bilo že popolnoma v temi, za nekaj fotk odsevov.

V soboto po zajtrku smo se srečali z Maticem, lokalnim fotografom, ki nam je podrobneje predstavil okoliške kraje. Odšli smo do Belopeških jezer v Italiji in tam naredili lep izlet, ki ga je prekinil hud naliv. Popolnoma mokri smo odšli nazaj v apartma in si skuhali kosilo. Po kosilu smo poskušali oditi na izlet do bližnjega jezera in slapov, pa nas je trikrat obrnil dež. Zato smo v apartmaju fotografirali milne mehurčke. Kasneje smo vseeno odšli do jezera in si tam privoščili kakav, potem pa je spet začelo deževati. Večerja, nato activity.

V nedeljo smo morali iz apartmaja že ob 10h, tako da smo pospravili, skuhali zgodnje kosilo in se spokali v avto. Ker je bilo za tiste konce napovedano poslabšanje, smo odšli v Radovljico. Tam smo si ogledali mesto in otvoritev slikarske razstave. Nato smo odšli proti Domžalam.”


Prejšnji
Uvodni tečaj čuječnosti
Naslednji
Postani CZM prostovoljec


X
X