Arhiv / 8. 7. 2019

Vesele počitnice – 3. teden

ponedeljek, 8.7.2019

Ponedeljkov dopoldan smo pričeli s spoznavnimi aktivnostmi in skupaj postavili postavili pravila Veselih počitnic. Po malici je del skupine odšel na igrišče na nogomet in balinčkanje, ostali pa so se posvetili pletenju zapestnic in družabnim igram. Glede na muhasto vreme smo si ogledali film  v našem kinu 😉

 

torek, 9.7.2019

Torkovo dogajanje na Veselih počitnicah je bilo ustvarjalno-glasbeno obarvano. Po jutranji igri so otroci izdelali okvir za insta fotografije. Drugi del dneva pa smo preživeli na DJ in street dance delavnici, ki sta jo vodila Blaž in Arne iz Each One Teach One.

sreda, 10.7.2019

Danes smo Vesele počitnice pričeli z izdelovanjem skrčljivčkov. Otroci so si izbrali svoje motive, ki so jih naslikali na posebno plastiko, nato pa smo čakali na čarovnijo v pečici 😉 Po malici so bile na vrsti različne športne aktivnosti, kjer so otroci pokazali svoje spretnosti, predvsem pa je bilo pomembno sodelovanje.

četrtek, 11.7.2019

Predzadnji dan Veselih počitnic smo se odpravili na izlet v Ljubljano. Obiskali smo Živalski vrt, kjer je bilo zelo živahno. Prijetno utrujeni in polni novih vtisov smo pripravljeni na zadnji dan.

petek, 12.7.2019

Zadnji dan Veselih poletnih počitnic smo preživeli mednarodno in hkrati aktivno. Za dobro jutro smo spoznavali Španijo in Kanarske otoke, od koder prihaja naš prostovoljec Ricardo. Ker pa nam energije nikoli ne primanjkuje, smo le to sproščali še ob športnih igrah v parku in za zaključek na bowlingu. Vesele poletne počitnice se zdaj poslavljajo. Vračajo se 26. avgusta.


Prejšnji
Poletna vadba joge
Naslednji
Zazri se vase - zaključek mladinske izmenjave v Domžalah


X