NAVODILA ZA UDELEŽENCE VESELIH POČITNIC

Spoštovani starši.

V prihodnjih tednih bodo vaši otroci nekaj svojega počitniškega časa preživeli z nami v počitniškem programu. S ciljem, da naše skupno počitniško druženje izpeljemo varno in prijetno za vse, smo pripravili nekaj navodil povezanih s preprečevanjem širjenja virusa ter nekaj splošnih navodil za izvedbo programa. Prosim vas, da si vzamete čas in si navodila natančno preberete ter se o njih tudi pogovorite s svojimi otroki. Ob prihodu na vesele počitnice s seboj prinesite tudi izpolnjeno prijavnico in izjavo staršev.

Preberite: NAVODILA ZA STARŠE

Izpolnite: IZJAVA STARŠEV in PRIJAVNICA

——————————————-

Vesele poletne počitnice bodo letos potekale med 29. 6. in 17. 7. 2020 ter 24. 8. in 28. 8. 2020.

Glede na letošnje obdobje epidemije koronavirusa lahko pride do sprememb načina in možnosti izvedbe ali odpovedi terminov. Vesele počitnice bomo organizirali skladno z vsemi navodili in ukrepi vlade in ostalih pristojnih institucij. O morebitni spremembi vas bomo pravočasno obvestili.

Prijave bomo pričeli zbirati v ponedeljek, 8. junija od 8. ure zjutraj dalje. Prijavo lahko oddate zgolj preko telefonskih številk 01/722-66-00 in 040/255-568.

Po oddani prijavi preko telefona izpolnite tudi PRIJAVNICO in jo prinesite s seboj prvi dan, ko se nam bo vaš otrok pridružil.

 


Prejšnji
Iščejo se prostovoljci za delo v domovih za starejše
Naslednji
Delavnica poslikave s kano


X
X