Virtualni ogled likovne razstave Ostanimo skupaj

V četrtek, 18. junija 2020, smo otvorili pregledno likovno razstavo Ostanimo skupaj, ki so jo pod mentorstvom Mateje Absec pripravili udeleženci ustvarjalnih delavnic v CZM Domžale.

Ob sredah so z ustvarjanjem pričeli mladi med 8. in 13. letom, sledila jim je mavrična skupina, ko so ustvarjale osebe s posebnimi potrebami, za njimi pa so se v različnih likovnih tehnikah preizkusili še mladi med 14. in 30. letom. Razstava je skupek del mladih ustvarjalcev, ki so nastajala vse od konca septembra pa do junija.

Letošnje leto pa je bilo nekaj posebnega, saj so morali ustvarjalci zaradi epidemije svoje delo prekiniti za dva meseca in pol. Med razstavo se bo zato pojavilo tudi kakšno nedokončano delo, ki pa je lahko prav zaradi tega še bolj zanimivo.

Da bi razstavo približali ljudem tudi na daljavo, smo pripravili virtualni ogled likovne razstave, ki je dostopen TUKAJ.

Virtualni ogled razstave je pripravila naša prostovoljka Barbara, ki je z nami preko programa Evropska solidarnostna enota.

Vsi, ki bi si razstavo raje ogledali v živo, pa lepo vabljeni v CZM Domžale, kjer bo razstava postavljena do konca avgusta.


Prejšnji
V Placu za mlade dogaja!
Naslednji
Izdelovanje značk


X
X