Skip to main content

Pa smo jih dočakali! Vesele počitnice v CZM!

Prvi dan smo že tradicionalno namenili spoznavanju, ki pa ga je tokrat s svojimi pesmimi popestrila Moravška Mara. Vrnili smo ji s petjem Kekčeve pesmi. Kratkočasili smo se ob družabnih igrah. Znova sta “zažgala” ping pong in namizni nogomet, za osvežitev v tem vročem dnevu smo se odpravili še na sladoled… in ugotovili, da je čas prehitro minil.

Drugi dan veselih počitnic je bil pester. Najprej smo si vzeli čas za pletenje zapestnic in družabne igre, nato pa smo se odpravili v Slamnikarski park na CZMjeve igre brez meja. Po aktivnem dopoldnevu smo si pripravili kino in uživali v ogledu izbrane risanke.

Danes smo si na Veselih poletnih počitnicah privoščili izlet na Ljubljanski grad. Sprehodili smo se od postaje do grajskega griča, si v senci privoščili malico, nato pa se podali na pobeg viteza Erazma.

Četrtek je bil namenjen ustvarjanju. Vsak si je poslikal svoj glineni lonček Poleg ustvarjale delavnice je potekal še CZM chef. Dišalo je po vafljih.

Zadnji dan prvega tedna Veselih poletnih počitnic smo dokončali lončke za rože in jih zasadili z medovitimi rastlinami. Seveda ni zmanjkalo časa niti za družabne igre ter turnirja v ping pongu in namiznemu nogometu, ki ju naravnost obožujemo. Za zaključek še poslastica – bowling.

X