Skip to main content

Počitnice so čas, ki ga najraje preživimo s svojo družino, sorodniki in prijatelji. V Centru za mlade Domžale smo vam pripravili najrazličnejše vragolije, ki vam bodo popestrile vaše dni in vam dale nekaj idej, kaj početi s svojimi bližnjimi.

Ste pripravljeni na čarovniške izzive?

Za vas smo pripravili:

Počitniško branje – Vsak dan, od ponedeljka do četrtka, bomo prebrali del zgodbe Mala čarovnica Lili in divji duhovi. Vabljeni, da se udobno namestite, si pripravite kakšno toplo okrepčilo, prižgete posnetek in prilsuhnite zgodbi.

Čarovniški make-up – Ker se bliža noč čarovnic, vam bomo podali nekaj idej, kako se na ta dan lahko uredite, da boste prav strašni in se boste lahko malo pozabavali s svojimi prijatelji.

Lov na zaklad – Vsak dan spremljaj namige, ki ti bodo povedali, kje se nahajajo CZMjevčki. Ko kakšnega najdeš, se oglasi v CZMju in prevzemi nagrado.

Slastni čarovniški prsti – Za vse tiste, ki se radi zavrtite v kuhinji, smo pripravili prav poseben kuharski recept za slastne čarovniške prste.

Tekmovanje pajkcev – Pokliči nekaj svojih prijateljev, skupaj si poglejte kratek posnetek z navodili za igro, nato pa se pozabavajte ob zabavni igri s pajkci.

Dnevni kvizi – Vsak dan bomo objavili kviz v katerem lahko sodeluješ. Za vsak kviz bomo trem najboljšim podelili manjšo nagrado.

Čarovniški zaklad – Za vas bomo pripravili čisto pravi čaovniški lov na zaklad. V kratkem bomo objavili vsa navodila za igro, zato bodite pozorni, da jih ne spregledate.

Videe, namige, kvize in vse drugo najdete na naših FB – tukaj in IG straneh – tukaj.

X
X