Skip to main content

Zimske počitnice se hitro približujejo in v Centru za mlade se že pripravljajo zanimive aktivnosti za otroke! Tudi v letošnjem letu bodo potekale predvsem preko spleta in z nalogami na prostem. A zaradi tega ne bo nič manj zanimivo in pestro!

Vsak dan od 21. do 25. februarja bomo na našem Instagram (czm_domzale) in Facebook (czm.domzale) profilu objavili naslednje vsebine:

09:00 – ZANIMIVI RECEPTI
Predstavili vam bomo zanimive, okusne in tudi zdrave recepte, ki jih lahko preizkusijo tudi otroci sami, iz sestavin, ki so na voljo v vsaki malo bolje založeni kuhinjski shrambi!

10:00 – LOV NA CZM-JČKE
Nadaljevali bomo s hitom prejšnjih počitnic in se ponovno vsako jutro podali na lov za CZM-jčki! Ob desetih zjutraj bomo objavili dnevne lokacije skritih CZM-jčkev, najhitrejši otroci pa bodo za vsakega najdenega CZM-jčka prejeli nagrado!

13:00 – KVIZ TURNIR
Vsak dan ob enih bodo otroci lahko preizkusili svoje znanje o temah, povezanih z zimo na Kahoot kviz turnirju. Vsak dan bomo pripravili deset zanimivih vprašanj. Najbolj vztrajni sodelujoči na vseh dnevnih kvizih bodo po zaključku objavljeni in nagrajeni 😊.

16:00 – USTVARJALNI IZZIV

Popoldnevi bodo namenjeni ustvarjanju. Vsak dan bomo v kratkem video posnetku predstavili navodila za ustvarjanje različnih izdelkov, nekaterih enostavnejših, pri nekaterih pa bodo pomoč ponudili tudi spretni prsti staršev!

18:00 – UGANKE
Pred časom za počitek … Čarobne uganke za otroke! Vsak dan bomo objavili zanimive zimske uganke, katerih rešitve boste lahko poslali preko Messenger sporočil. Za vsako pravilno rešitev vas bomo uvrstili v žreb. Na koncu bomo od vseh zbranih rešitev izžrebali tri otroke, ki bodo prejeli nagrado. Več pravilnih rešitev, ki jih boste z otroki poslali, več boste imeli možnosti za nagrado.

ISKANJE SKRITEGA ZAKLADA

Med vikendom, od 26. do 27. februarja se bodo mladi lahko podali na iskanje zaklada po Domžalah. Med tednom bodo otroci prevzeli zemljevid z označenimi točkami, na katerih se bodo nahajali mini zakladi. Na točkah bodo našli nalepke in vprašanja, povezana z živalmi pozimi. Ko bodo našli vse nalepke in odgovorili na vsa vprašanja, bodo v Centru za mlade Domžale zaključili svoj lov na zaklad!