Skip to main content

V CZM se je vrnilo otroško rajanje. Danes se je pričel avgustovski del veselih poletnih počitnic. Del dneva smo preživeli zunaj, kjer smo imeli spoznavne igre, po kosilu pa smo se odpravili na sladoled. Vmes je bil seveda čas za igranje družabnih iger, pletenje zapestnic, ping pong in namizni nogomet.

Drugi dan počitniškega tedna smo se pripravljali na sredo, ko nas čaka indijanski dan. Šli smo na sprehod, nabrali palice in si izdelali prave indijanske loke. Po malici pa smo si v prijetno ohlajenem placu privoščili ogled risanke.

V sredo smo si pričarali pravi indijanski dan. Izbrali smo indijanska imena ter si izdelali perjanico, tomakavk in indijansko obleko. Ta zaključek smo se pravi Indijanci podali na prečkanje deroče reke. Čeprav smo imeli sprva nekaj težav, nam je to na koncu le uspelo.

Vroč četrtek smo preživeli v prijetni senci Mengeške koče. Dopoldan smo odvečno energijo skurili na nogometnem igrišču, nato pa smo se podali na izlet. Čeprav je bilo vroče, smo uživali.

Petek je bil dan za zabavo in sladkanje. Najprej smo se pomerili v ping pongu in mini nogometu, po kosilu si pripravili bubble tea in se odpravili na bazen. Zdaj pa že komaj čakamo zadnji teden počitnic.