Skip to main content

Ponedeljek

V Centru za mlade Domžale smo ponovno pričeli s počitniškim programom. Danes smo se malo spoznali, se preizkusili v različnih igrah na prostem, pojedli sladoled in se odpravili na igrala. Vreme nam je bilo naklonjeno.

Torek

Drugi dan počitnic smo se malo skrili pred dežjem in dan preživeli v duhu ustvarjanja. Dopoldan je vsak izdelal svoj prenosni svečnik, popoldan pa so nekateri izdelovali zapestnice, drugi pa se preizkusili v turnirju v namiznem tenisu. Bil je zelo zanimiv dan.

Sreda

Danes smo se v sklopu veselih poletnih počitnic odpravili na izlet v Arboretum Volčji Potok. Dan je bil čudovit – malo smo se nahodili, si ogledali prelepe cvetlice, metulje in kaktuse, pomalicali in se pozabavali na igralih.

Četrtek

Današnji dan veselih počitnic je bil nadvse pester. V dopoldanskem času smo se odpravili v Kulturni dom Franca Bernika in si ogledali zanimiv film, po malici pa smo odkorakali v park, kjer smo se natekli ob igrah brez meja.

Petek

Za nami je še en teden veselih počitnic, ki smo ga zaključili z zelo pestrim dnem. Dopoldan smo imeli kuharsko in ustvarjalno delavnico, v popoldanskem času pa smo se odpravili na igro bowlinga v Fit fit center. V naslednjem tednu bomo otrokom popestrili še tri dni pred začetkom novega šolskega leta.

Ponedeljek

Zadnje tri dni pred začetkom šole bomo v Centru za mlade Domžale otrokom popestrili z zabavnim počitniškim programom. Danes smo začeli z zabavnimi igrami v parku, popoldan smo se odpravili na sladoled, vmes pa so nam čas popestrile sestavljanke, pobarvanke in pletenje zapestnic. Tako lepo smo se imeli, da smo še dež prepodili.

Torek

Danes smo se odpravili na še en zanimiv in dogodivščin poln dan. Odpravili smo se v Ljubljano, se sprehodili do gradu, kjer smo reševali Friderikovo uganko, obiskali razgledni stolp in se z vlakom odpeljali nazaj v Domžale. Poglejte si, kako lepo smo se imeli.

Sreda

Danes smo zaključili še zadnji dan poletnih veselih počitnic. Zjutraj smo si ustvarili prelepe okrasne majice, popoldan pa smo se najprej malo razgibali v parku in si za konec ogledali še zabaven film. Otroci so bili že v nizkem štartu za jutrišnji začetek pouka. Srečno in uspešno šolsko leto jim želimo.