Skip to main content

MOVE, GROOVE, IMPROVE

K sodelovanju pri mladinski izmenjavi vabimo mlade med 18. in 29. letom starosti.

Si želite novih izkušenj in radi spoznavate ljudi iz drugih držav ter njihovo kulturo, poleg tega pa se želite preizkusiti v že usvojenih veščinah? V CZM Domžale vam ponujamo priložnost, da vse to doživite.

V juliju organiziramo mladinsko izmenjavo na temo dobrega počutja in aktivno preživetega prostega časa. V današnjem svetu hitrega tempa življenja, nenehno prisotne tehnologije in neomejenih možnosti zabave, je kvaliteta prostega časa nadvse pomembna.

Pridružite se skupini mladih iz Slovenije in si razširite svoja obzorja. Na izmenjavi se boste družili in aktivno raziskovali tematiko skupaj z mladimi iz Grčije 🇬🇷, Češke 🇨🇿 in Francije 🇫🇷.

V petih dneh projekta boste raziskovali, kako pomembni so hobiji oziroma aktivno preživljanje prostega časa za boljše mentalno in fizično počutje vsakega posameznika. Govorili boste o aktivnostih, ki so priljubljene med mladimi in jim zagotavljajo boljše duševno, mentalno in fizično blagostanje, odvijale so bodo delavnice in zabavne aktivnosti, spoznavali se boste s kulturo in načinom življenja mladih iz drugih držav.

Če se želite odklopiti od hektičnega tempa modernega življenja, pridobiti vpogled v različne pristope k sproščanju in si pridobiti navade, ki bodo podprle vaše dobro počutje, potem se nam oglasite na info@czm-domzale.si, kjer se bomo dogovorili o ostalih podrobnostih.

Izmenjava se bo odvijala na Dobu, v hostlu Hiša na Travniku, med 4. in 10. julijem 2024. Kriti so stroški prenočišča in prehrane.