Skip to main content

Da znanje jezikov odpira številna vrata v svet, je že vsem dobro znano. V današnjem globaliziranem svetu pa je znanje jezikov postala že nuja. V CZM ti zato ponujamo kar štiri različne jezike.

Tečaj nemščine bo potekal ob ponedeljkih med 18. in 19.30 v prostorih CZM. Vodil ga bo Miha Gabrovšek, uni. dipl. nemcist. Zbiramo prijave za začetni in nadaljevalni. Začetek je prestavljen na 27. 2.

Tečaj francoščine bo vodila Tanja Manigoda Stanojević, dipl. prof. francoskega jezika in umetnosti, in bo potekal ob sredah med 18. in 19.30 v prostorih CZM. Zbiramo prijave za začetni in nadaljevalni. Začetek je prestavljen na 1. 3.

Tečaj španščine se bo pričel 14. 2. in ga bo vodila Maya Choghari, mag. hispanistike in prof. pedagogike in andragogike. Potekal bo med 18.15 in 19.45. Razpisujemo stopnjo A1.2. Tečaj bo potekal prek ZOOM-a.

Začetni tečaj nizozemščine bo vodila Maya Choghari, mag. hispanistike in prof. pedagogike in andragogike. Potekal bo ob torkih med 16.30 in 18.00 prek ZOOM-a. Začetek: 14. 2.

Cena vseh tečajev je 45€ za mlajše od 30 let, ob prijavi vsaj šestih udeležencev.

Za vse tečaje so obvezne prijave na info@czm-domzale.si.