Skip to main content

Zimske počitnice so se zaključile. Prvi dan smo nekaj časa namenili spoznavanju. Kot na preteklih počitnicah, sta nas tudi tokrat najbolj navdušili igri minolovec in deka. Vzeli smo si čas za igranje družabnih iger, pletenje zapestnic, po malici/kosilu pa smo odvečno energijo pregnali na igralih v Krpanovem parku.

Drugi dan smo preživeli v CZM-ju, kjer sta nas čakali dve delavnici. Na ustvarjalni delavnici smo letnemu času primerno izdelali pingvinčke iz stiroporja, ki smo jim nadeli šale, ter jim postavili ledeno ploskev in iglu. Poleg ustvarjanja pa smo se preizkusili tudi v cirkusu. Preizkusili smo različne cirkuške pripomočke in za zaključek pripravili predstavo.

Tretji dan počitnic smo si popestrili z ogledom kina. V KD Franca Bernika smo si ogledali film Obuti maček, popoldne pa posvetili družabnim igram. Predvsem smo uživali v igri volkodlak.

Zadnji dan je minil v znamenju zabave in priprav na pusta. Dopoldne smo se pomerili v bowlingu, popoldne pa smo si izdelali maske in se prepustili spretnim rokam naše Tine. Otrokom je poslikala obraze in jih razveselila pred odhodom domov. Se vidimo znova poleti!