Skip to main content

Prvi dan drugega tedna Veselih poletnih počitnic je bil že tradicionalno namenjen spoznavanju. Čeprav so nekateri otroci tukaj že drugi teden, so se nam pridružili novi obrazi z novimi imeni. Po spoznavanju, je bil čas še za sprehod in posladek s sladoledom, kratkočasili pa smo se tudi ob družabnih igrah in mini namiznem nogometu.

Pokazalo se je sonce in izkoristili smo ga. Na prostem smo si pripravil športne igre, poletje in morje pa sta bila navdih tudi za ustvarjalno delavnico. Iz lesenih palčk, perl, papir in vrvic smo izdelali jadrnice. Vmes pa seveda ni zmanjkalo časa za barvanje, lego kocke in igro, ki jo fantje najbolj obožujejo – namizni nogomet.

Tretji teden Veselih poletnih počitnic smo se odpravili na izlet v Origo center. Pot je bila dolga, saj smo šli najprej na vlak, nato pa še na avtobus, a se je izplačalo. Dopoldne smo se zabavali na napihljivih gradovih, potem pa je sledila zabava na trampolinih. Čeprav smo v centru preživeli skoraj tri ure, smo se polni energije s težkim srcem odpravili domov.

Muhasti četrtek smo si popestrili s kinom. Pripravili smo si vstopnice, poskrbeli za prigrizek in uživali v filmu. Po kosilu pa so imeli otroci na izbiro ustvarjanje ali športne igre na bližnjem igrišču. Bilo je zabavno in vsak je našel nekaj zase.

Zadnji dan drugega tedna Veselih poletnih počitnic je bil pester. Najprej smo si pripravili bitko talentov, po kosilu pa so sledile vodne igre in za osvežitev pred odhodom domov še bubble tea.