Skip to main content

Za nami je prvi teden Veselih poletnih počitnic. Prvi dan smo se še spoznavali, a smo hitro dobili nove prijatelje in se zaposlili z različnimi aktivnostmi. Dopoldne v parku so nas najbolj navdušili cirkuški pripomočki, fantje pa so se pomerili v nogometu. Popoldne je bil čas za turnirja v ping pongu in namiznem nogometu, bolj umirjeni pa so se zamotili z igro ime, država, mesto. Za zaključek smo si privoščili še okusen sladoled.

Torek je bil vremensko muhast in smo ga preživeli v CZM-ju. Medtem ko se je ena skupila kratkočasila ob izdelavi mozaičnih okvirjev za sliko, ki so jih obogatili s fotografijami prijateljev s počitnic, je druga pripravila poletno sladico v lončku. Po kosilu sta se skupini zamenjali in pred odhodom domov smo se skupaj še posladkali. Seveda smo si vmes vzeli tudi čas za priljubljeni namizni nogomet ter barvanje, risanje in ustvarjanje zapestnic.

Sredin deževen dopoldan smo preživeli ob gledanju risanke Pri Adamsovih, popoldne pa je bil čas za rekreacijo. Odpravili smo se na igrišče in se pomerili v različnih športnih igrah, tako da smo pokurili odvečno energijo.

Četrtek smo izkoristili za obisk ljubljanskega živalskega vrta. Kljub vročini smo uživali. Navdušili so nas tako igrala kot živali, predvsem kače, žabe in kuščarji.

Petek je bil pester. Začeli smo s turnirjema ping ponga in mini nogometa, sledil je kviz Male sive celice, za konec pa še poletna osvežitev na kvadrat. Najprej smo se pomerili v vodnih igrah, kar nam je bilo glede na sonce in vročino, zelo všeč, za zaključek pa smo si pripravili še okusne bubble tee. In teden se je kar prehitro končal…