Skip to main content

Počitnice so se tudi pri nas začele v polnem teku. Do petka bomo s skupino otrok tretjega tedna počitnic doživeli veliko zanimivih stvari, katerih fotografije bomo objaviljali tudi tukaj. Vabljeni k ogledu vseh zanimivih stvari, ki jih bomo počeli.

Ponedeljek

Torek

Drugi dan tretjega tedna veselih poletnih počitnic je bil namenjen ustvarjanju in poskusom z vodo. Po jutranji igri smo se razdelili v dve skupini, kjer je ena raziskovala lastnosti vode z zabavnimi fizikalnimi in kemijskimi poskusi, druga pa je izdelovala prelepe zgoščenke. Po malici smo vloge zamenjali. Ponovno smo se na zabaven način naučili veliko novega, vsak otrok pa bo domov lahko odnesel še lep spominek.

Sreda

Danes je bil na vrsti izlet na Mengeško kočo. Zjutraj smo se z avtobusom odpeljali do Mengša, se sprehodila do vrha Mengeške koče, kjer smo imeli malico, nato pa so sledile raznorazne igre in sladoled.

Četrtek

Četrtkovo dopoldne smo preživeli ob prijetni glasbeni risanki, ko pa so temperature spet presegle 30 stopinj, smo se ohladili z zabavnimi vodnimi igrami.

Petek