Skip to main content

V sodelovanju z Mladi zmaji trenutno v našem Centru za mlade Domžale razstavljamo razstavo z naslovom Cikel odnos; z Vegove, z ljubeznijo. Razstava bo pri nas na voljo za ogled do 10. maja.

Mladi zmaji razstavo opisujejo takole:

“V letu 2021 smo Mladi zmaji kurirali TAM-TAMovo Ulično galerijo na Vegovi, v Ljubljani. V roke je bila dana mladim, da skozi svoja čutila prikažejo stanje družbe in jih izrazijo na plakatu. Dela za razstavišče na prostem smo zbirali preko javnega natečaja Odnos. Vsak mesec je komisija izbrala najboljše tri in razobesili smo jih na Vegovi ulici, v Ljubljani. Konkreten rezultat projekta je 30 umetniških del, interpretacij sedanjosti, ki spodbujajo k ozaveščanju trenutnega stanja ali razmišljanja o trenutku in kraju. S projektom Z Vegove, z ljubeznijo želimo rezultate celoletnega ustvarjanja deliti še z drugimi mladimi in mladinskimi centri po Slovenji ter na ta način ustvarjati nove odnose.”

Za vas pa danes objavljamo tudi ”Sneak peak” razstave, ki vam bo prav gotovo odprla željo, da si razstavo ogledate tudi v živo. Video si lahko ogledate na povezavi: Predogled razstave. Lepo vabljeni!

#mladi#ustvarjalci#plakati#razstava