Skip to main content

V Centru za mlade Domžale smo gostili Lidijo Bašič Jančar iz Študijsko-raziskovalnega centra za družino, enota Domžale. Tema tokratnega predavanja so bili izzivi partnerstva.

Na predavanju smo govorili o ranljivosti, stiku, povezanosti in bližini. O tem, kateri so dejavniki, ki napovedujejo dolgo trajajoči, stabilni in zadovoljujoči partnerski odnos, od česa je odvisna dinamika med partnerjema, kako si pomagati, da si pridobimo več komunikacije, bližine in globine v odnosu. Pa tudi o tem, kaj danes od odnosov pričakujemo in kakšno odnosno doto smo dobili!

Na predavanju si bodo udeleženci pogledali in spoznali dejavnike, ki napovedujejo dolgo trajajoči, stabilni in zadovoljujoči partnerski odnos, od česa je odvisna dinamika med partnerjema, kako si pomagati, da si pridobimo več komunikacije, bližine in globine v odnosu

V marcu pripravljamo za starše dve predavanji. V četrtek, 9. marca, bomo gostili mag. spec. ped. Darjo Barborič Vesel, ki bo govorila o tem, kako vzgojiti prožne, odporne in trdožive otroke. Štirinajst dni pozneje, 23. marca, pa bo Lili Kodelja, iz Študijsko-raziskovalnega centra za družino, enota Domžale, govorila o tem, kako partnerski odnos vpliva na razvoj otroka. Obe predavanji se pričneta ob 18. uri. Obvezne so predhodne prijave.