Skip to main content

Romunska organizacija Youth Association from Transylvania išče več prostovoljcev Evropske solidarnostne enote, ki so se pripravljeni podati na življenjsko priložnost v deželo vampirjev, gradov in gora.

Prostovoljci_ke morajo biti stari med 18 in 30 let, odprti za spoznavanje in sprejemanje novih kultur, motivirani z željo pustiti pečat v lokalni skupnosti. Skupno bodo gostili osem prostovoljcev – štiri, ki bodo skrbeli za vključevanje mladih, ter štiri za pomoč pri delu v nevladni organizaciji. Začetek prostovoljnega dela je predviden septembra 2023 in poteka do junija 2024.

Projekt je financiran s strani Evropske komisije, programa Evropska solidarnostna enota, in prostovoljcem_kam krije stroške poti, prehrane in žepnino. Organizacija zagotavlja prenočišče in ves potreben material za delo.

Več informacij o priložnosti in podrobnejši opis dela najdeš tukaj. Vse informacije o tej in drugih priložnostih v okviru programa Evropske solidarnostne enote lahko dobiš tudi na info@czm-domzale.si ali 040/255-568.